Käyttöehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät Alakangas.com-verkkokauppaa (Verkkopalvelua) koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu rajatulle asiakaskunnalle. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Alakangas.com:n pitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Alakangas.com-verkkokaupan ylläpitäjä on Rakennus Alakangas Oy (Palveluntarjoaja), laskuttajana Rakennus Alakangas Oy , y-tunnus 2767896-2.

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3 Maksut ja hinnat

Huomaa, että tuotteen eri versioiden hinnat voivat olla erilaiset versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti.

Tuotteet maksetaan tilauksen toimituksen jälkeen laskulla. Verkkokaupassa ei voi maksaa. 

4 Toimitus, omistusoikeus ja vaaranvastuu

4.1 Muiden kuin tiedostotuotteiden toimitus

Toimituskulu on aina 0,00 euroa. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina erikseen sovittavana ajankohtana. 

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

4.2 Omistusoikeus ja vaaranvastuu

Tuotteiden omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle toimituksen / asennuksen jälkeen. Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa.

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

5 Vaihto- ja palautus

Tuotteilla ei ole vaihto-oikeutta enää tilausvahvistuksen jälkeen (kyseessä ns. mittatilaustuote).

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen rakennus.alakangas@gmail.com.

6 Takuu ja virhevastuu

6.1 Laitteiden takuu

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti.

6.2 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassaolevat ehdot käyttäessään palvelua.