Yrityksestä

Teemme asuin- ja liiketilojen rakennus-, maalaus- ja korjaustöitä. 
Tavoitteenamme on paras mahdollinen lopputulos ja sen myötä tyytyväiset asiakkaat.

Olemme toteuttaneet monenlaisia kohteita

Monet rakentamisen alueet kuten julkisivusaneeraukset, vesikattosaneeraukset, kylpyhuone- ja saunaremontit tai suurten elementtirakenteisten rakennusten rakentaminen vaativat runsaasti erityisosaamista. Suunnitteluun kannattaa panostaa ja työhön kannattaa valita ammattilainen. Vuosien kokemuksella luomme ideasi ja ajatuksesi toteen.

Olemme olleet suurissa projekteissa päätoteuttajana, vielä suuremmissa kokonaisuuksissa aliurakoitsijana. Teemme myös pienempiä töitä... jokainen työ on meille arvokas!

Olipa mielessäsi meille minkälainen rooli tahansa, asiantuntemuksemme avulla saatamme projektisi alusta loppuun sovittujen ohjeiden, määräysten, aikataulujen ja budjettisi mukaisesti. Tarjoamme laadukasta rakentamispalvelua aina suunnittelusta viimeiseen naulaan asti. Tavoitteemme rakentamisessa on tarjota asiakkaillemme luotettava kumppani hallita rakentamista suunnitelmien mukaan. 

Osaprojektit

Olemme valmiita tarjoamaan palvelujamme aliurakoitsijana päätoteuttajalle, jolloin neuvotellaan sopimus, perehdytään projektiin ja käydään läpi suunnitelmat. Sen jälkeen aloitamme rakennusprojektin toteutuksen ja varmistamme, että budjetti, aikataulu ja laatu ovat sopimuksen mukaiset. 

Yhteistyö

Toimimme yhteistyössä eri alojen luotettavien ammattilaisten kanssa. Kauttamme saat mm. luotettavan valvojan rakennusprojektillesi sekä kattavan verkostomme kautta muut eri alojen ammattilaiset ovat käytettävissäsi. Halutessasi avaimet käteen -periaatteella toteutettavan projektin saat kauttamme kaikki projektiisi tarvittavat ammattilaiset valvojasta viimeistelijään. Tarvittaessa kilpailutamme osaprojektit.

Ammattitaito

Vastaamme työstämme, sillä luotamme ammattitaitoomme ja asiantunteviin yhteistyökumppaneihimme, joiden kanssa vaativimmatkin rakennusprojektit viedään maaliin! Yrityksen työnjohdon koulutus takaa, että yritys voi hoitaa tavanomaisten rakennusprosessien lisäksi myös alan vaativimmatkin työt, jotka vaativat erityistä ammatti-, suunnittelu- ja soveltamistaitoa ja joihin liittyy suuri vastuu. Edellytämme myös työntekijöiltämme tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja ammattitaitoa, jota myös haluamme ylläpitää ja jatkuvasti kehittää ajan vaatimusten mukaisesti.  

Rakentamisen laatu eli RALA-pätevyys osoittaa, että yrityksemme on taloudellisesti, teknisesti ja resursseiltaan osaava ja luotettava kumppani.

Toimitilat ja kalusto

Toimipaikkamme sijaitsee Lappeenrannan Paalukadulla, jossa käytösämme on 200 m2 lämmintä tuotantotilaa, jonka lisäksi meillä on nykyaikaiset toimistotilat. Tuotantotiloissa voidaan materiaalien välivarastoinnin lisäksi joustavasti tehdä valmistelevia töitä, kuten materiaalien esikäsittelyjä esim. maalauksia, katkaisuja ym.

Investoimme jatkuvasti kalustoon ja laitteisiin. Tällä hetkellä kalustomme kattaa lähes kaikki rakennustöissä tarvittavat koneet ja laitteet, joitakin erikoisvälineitä lukuunottamatta.   

Tiedonantovelvollisuus ja tilaajavastuulaki

Hoidamme kaikki tiedonantovelvollisuuteen liittyvät tehtävät. Tarvittaessa opastamme tilaajaa ilmoitusvelvollisuudessa. Kotitalouksien on ilmoitettava tiedot ostamistaan rakennusluvan alaisista töistä. Autamme mielellämme ilmoitusvelvollisuuden hoitamisessa.

Noudatamme paitsi hyvää rakentamistapaa myös tilaajavastuulakia. Tilaajan tulee selvittää, että hänen sopimuskumppaninsa hoitaa lainmukaiset velvoitteensa. Meille on kunnia-asia hoitaa myös paperityöt luotettavasti. Kuulumme Tilaaja-vastuu palveluun. 

Luottokelpoisuutemme

Dun & Bradstreet on myöntänyt yrityksellemme AAA-luottoluokan. Suomalaisyrityksistä ainoastaan 2,5 prosenttia yltää korkeimpaan AAA- luottoluokkaan. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

Yritys on saavuttanut hyvän Rating Alfa -luottoluokituksen ja se oikeuttaa Suomen Vahvimmat AA -sertifikaattiin. Luokitus on merkki yrityksen luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Yritys kuuluu Suomen kasvajiin sekä menestyneimpien yritysten joukkoon. Vain 8% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Menestyjiin. Menestyjäluokitus edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa. Luokitus mittaa yritysten taloudellista suorituskykyä: kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Vain 2% suomalaisista osakeyhtiöistä kuuluu Kauppalehden Kasvajiin. Sertifikaatin taustalla olevan yritysluokituksen tuottaa Alma Talent.